testimonials

 

1 ................"St Leonard's Hospice is not the easiest client to work with, but for us, Moray designed and delivered an award-winning reception area by really understanding and taking on board our needs and requirements.

The new contemporary, bright and functional reception space forms a central 'hub' - joining two previously dis-jointed buildings together to transform it into a welcoming, relaxed but professional area for patients and visitors to the Hospice.

Importantly, the project was completed within the financial budget agreed."   

Martyn Callaghan - Chief Executive

New Reception building linking two distinctly different building styles in unity

New Reception building linking two distinctly different building styles in unity

 

2 ..............."Our three bedroom, one bathroom house is now .......a three bedroom, one bathroom house - but one that is filled with light, interesting views, a feeling of space, and that functions brilliantly as a place to live and work.

Excellent design is worth it!"   

Pete Brocklebank and Diane Bell

Victorian house extended with double-height spaces to capture new southern light and views  

Victorian house extended with double-height spaces to capture new southern light and views  

 

3 …....……"Moray was easy to work with, good at coming up with ideas and designs as well as accommodating our brief. He was also practical and thorough"   

Susie Clark

Garden Studio with wild flowers and bio-diversity flourishing on the 'green roof

Garden Studio with wild flowers and bio-diversity flourishing on the 'green roof

 

4 …………."In 2000, we bought a derelict former Blacksmith's Shop with a very clear brief in mind. In particular, to retain the original character and ensure this blended with the new buildings and local area.

Moray came up with many excellent ideas and a final innovative design. The proof of success is that it has stood the test of time and continues to be an inspiring home for us"   

Shaun Pinchbeck and Anna Airaksinen 

Blacksmith's Shop conversion with contemporary extensions

Blacksmith's Shop conversion with contemporary extensions

 

5 ………….."We have a low maintenance retirement cottage in the country, complete with detached garage and covered patio, perfectly fitting our requirements as designed by our architect Moray Mackay in 2005. It has stood the test of time"   

Richard and Stella Scott

Original unsafe cottage re-built in a new position with extended spaces

Original unsafe cottage re-built in a new position with extended spaces